Healing met de violette vlam

De violette vlam is een spirituele energie en een wonderlijke techniek die helpt de geest te zuiveren, het lichaam te ontspannen en emoties de ruimte te geven. Deze spirituele healingtechniek is vergelijkbaar met Reiki. De energie brengt balans en kan net zoals bij Reiki het zelfgenezend vermogen van je lichaam vergroten. De energie die wordt gebruikt bij de violette vlam zorgt voor innerlijke rust en evenwicht.

De violette vlamviolette vlam

De violette vlam werd door saint Germain in het leven geroepen om je te helpen om oude trauma’s te helen. Saint Germain is een opgestegen meester van de witte broederschap. Hij is onder de meeste mensen bekend door zijn incarnatie als Merlijn, de magiër van koning Arthur. Saint Germain brengt de mensheid wijsheid, bezinning, inspiratie, creativiteit en natuurlijk de inwijding en methode van het werken met de violette vlam.

De violette vlam kan in een mantra worden opgenomen. Een mantra is een spreuk of gebed dat kan worden opgezegd, of in gedachten kan worden herhaald. Hierbij wordt de violette vlam wordt gevisualiseerd om alles te transformeren wat niet goed zit in het fysieke of spirituele lichaam. Door deze energie aan te roepen en de mantra te blijven herhalen wordt deze steeds krachtiger gedurende de healing sessie.

De violette vlam wordt daarom ook wel ‘’Het Heilige Vuur der Transmutatie” genoemd. Hij wordt soms ook wel het violette vuur genoemd. Tijdens een healing sessie kan je het violette vuur combineren met Reiki symbolen. Dit kan tijdens handoplegging, zelfbehandeling of een behandeling op afstand. De energie die vrijkomt geeft vreugde, een gevoel van lichtheid van hoop en nieuw leven.

Amethist is een steen die je kan ondersteunen bij het gebruik van het violette vuur.

 

Uniek in Nederland!

De violette vlam energie wordt niet standaard geleerd wanneer je een Reiki cursus volgt. Hij werd tot voor kort slechts overgedragen bij bepaalde reiki cursussen in Nederland. Iedereen kan met deze wonderbaarlijke energie van de violette vlam aanroepen en mee leren werken. Door regelmatig het violette vuur aan te roepen kun je slecht Karma van jezelf of anderen opheffen.

Door de violette vlam aan te roepen ervaar je:

violette vlamDe kracht om negativiteit te transformeren

violette vlamEen beter inzicht in jezelf

violette vlamEen krachtiger zelfbeeld

violette vlamInnerlijke rust

violette vlamBetere lichamelijke ontspanning

 

Je kan de energie bij verschillende vormen van healing gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens een behandeling waarbij je merkt dat de ontvanger iets extra’s nodig heeft om blokkades op te lossen. Maar je kan ook ruimtes reinigen met deze energie. Verder is ook het behandelen van dieren mogelijk en het opladen van helende stenen en mineralen. violette vlam

 

 

Ervaar het zelf met deze prachtige thuisstudie! Leer de healingstechniek met de violette vlam in deze cursus.

 

violette vlam

 

 

 

 

Bij deze cursus ontvang je het complete lesmateriaal van de violette vlam plus alle oefeningen, healing technieken en meditaties. Deze worden begeleid met 60 minuten healing muziek op MP3. Zodra je er klaar voor bent ontvang je van docent Bas Akkerman de inwijding in de energie van de violette vlam.

Ervaringen met de violette vlam

 

“Nadat ik het e-book heb gelezen ben ik aan de slag gegaan met de oefeningen en de meditatie. Hierna heb ik de inwijding aangevraagd en ontvangen. Wat een bijzondere ervaring! Ik kan de energie van de paarse vlam wanneer ik wil aanroepen om mijn leven en dat van andere te transformeren. Tijdens de cursus heb ik contact gehad met Bas Akkerman over de email en ook hebben we een keer gebeld. Hij heeft altijd snel gereageerd en mij bruikbare tips gegeven om met deze energie te werken.”

 

Esther de Groot, Haarlem

“Ik vind de violette vlam helemaal geweldig! Doordat ik mezelf iedere dag behandel ervaar ik veel meer rust in mijn leven. Wanneer ik thuiskom van mijn werk reinig ik mijn aura en dan laad ik mezelf weer helemaal op. Ook heb ik het idee dat mijn intuïtie sterker is geworden. Het boek is duidelijk geschreven en mooi geïllustreerd. De spirituele inwijding was prachtig om te doen en te ervaren. Een echte aanrader voor iedereen die healing wilt leren. “

Margriet Verkerk, Mijdrecht

 

“Ik ben al jaren Reiki meester en geef regelmatig behandelingen op mijn praktijk. Sinds ik ook de energie van de violette vlam toepas in mijn behandelingen is het resultaat een stuk krachtiger. De klachten waarmee mensen bij mij komen lossen een stuk sneller op. Zelfs op afstand is de energie sterker dan wanneer ik alleen Reiki gebruik.  “

Petra Langeweg, Groningen 

 

Ervaar het zelf met deze prachtige thuisstudie!

Leer de healingstechniek met de violette vlam in deze cursus.

 

violette vlam

 

 

Mocht je nog vragen hebben over de violette vlam als uitbreiding op de gebruikelijke Reiki energie, laat dan hieronder een bericht achter.

Een gedachte over “Healing met de violette vlam

  1. Graag zou ik de Violette vlam willen leren en toepassen bij mezelf…en misschien meer…
    Ik heb Reiki 1/2/ 3A voor een gedeelte.. Ik heb bij de laatste inwijding alleen het
    Master Symbool gekregen de Dai ko mio….Door mijn herseninfarkt heb ik masteropleiding niet ah gemaakt…
    Ik hoor graag van u,
    Met een harte groet Willy….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.