Reiki cursus

Reiki cursus? Reiki kan je heel gemakkelijk thuis leren met een cursus die je op jouw eigen tempo kan uitvoeren. Er zijn verschillende niveau’s die je in jouw opleiding kan bereiken. Je hebt de niveau’s Reiki 1, Reiki 2 en Reiki master. Iedereen kan Reiki leren geven.

Een praktische en inspirerende thuisstudie

De Reiki cursus volg je in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving, heel gemakkelijk via onze online cursus-site. Met de Reiki cursus oefen je je handposities met behulp van de duidelijke foto’s die de oefeningen illustreren.  Je leert jezelf te behandelen door te luisteren naar de geleide meditatie-oefening die je kunt downloaden en nalezen.

Bij deze Reiki cursus hoort ook een spirituele inwijding. De Reiki inwijding zal je ontvangen ontvangt op een moment dat het jou uitkomt. Je bent daardoor in staat om de universele levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven via handoplegging.

Mocht je vragen hebben gedurende de cursus dan kan je deze via de telefoon of per e-mail stellen aan Reikimeester Bas Akkerman. Het fijne aan Bas is dat hij altijd alles rustig en helder kan uitleggen. Ook reageert hij altijd snel op vragen via de e-mail.

reiki cursus behandeling geven

Reiki cursus niveau 1

De online cursus Reiki 1 leert je hoe jij je kan afstemmen op de universele energie. Hierdoor kan je de energie doorgeven via jouw handen aan jezelf en aan anderen. Je leert bij deze Reiki cursus alle technieken en handposities zoals de chakra-behandeling. Maar ook leer je verscheidene Reiki oefeningen zodat je aan zelfbehandeling kan doen.Tijdens de Reiki cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Ook krijg je informatie en inspiratie over de toepassing van de uitgangspunten van reiki in het dagelijks leven.

Met Reiki 1 kun je jezelf behandelen en de energie ook doorgeven aan anderen. Wanneer je je handen plaatst, bij jezelf of bij een ander, begint de universele energie te stromen. Dit kan leiden tot meer ontspanning, een beter contact met je lichaam, innerlijke rust en meer zelfkennis. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt op alle vlakken van je leven meer balans. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat

Inhoud van de Reiki 1 cursus

 • onbeperkt toegang tot de online lessenreiki cursus level 1
 • de werking en toepassing van reiki
 • verschillende reiki technieken
 • duidelijke foto’s en instructies
 • praktische oefeningen
 • Reiki meditatie oefeningen
 • Reiki zelfbehandeling MP3
 • een certificaat & inwijding

 

Reiki cursus button level 1        meer informatie

 

Gemiddeld doen mensen er een aantal weken over om zich de basistechniek van Reiki eigen te maken. Het oefenen met handposities en handoplegging is niet moeilijk en leert je bewust te ontspannen en beter de signalen van spanning en energie in je lichaam en geest te herkennen. Dit proces is doorlopend en stopt niet na je cursus. Je kunt reiki de rest van je leven blijven beoefenen. In de cursus vindt je tips over hoe je reiki in je dagelijks leven kunt blijven toepassen, en hoe je de helende energie kunt delen met je gezin en de mensen om je heen.

Reiki cursus niveau 2

De online cursus Reiki 2 leert je in dertien lessen alle technieken en vaardigheden van de tweede reiki graad. Je kan aan de Reiki 2 cursus starten als je al enige tijd met de technieken werkt die je in de Reiki 1 cursus hebt geleerd. Het maakt niet uit of je de Reiki 1 cursus bij een reiki-master thuis, bij een opleidingscentrum of via onze website hebt gevolgd.

Reiki 2 maakt je beleving van reiki sterker en krachtiger. Hierdoor kan je beter werken met de universele energie tijdens de behandelsessies. Het volgen van een Reiki 2 cursus zorgt voor verdieping en een veel ruimere toepassing van de energie van reiki, en je kunt veel directer op blokkades inwerken.

Bij deze tweede graad reiki cursus ontvang je op een afgesproken moment op afstand de traditionele inwijding van een reiki meester. Deze inwijding lost de blokkades die je belemmeren om de Universele Levensenergie door te geven verder op. Na deze inwijding kun je de technieken van de tweede graad gaan toepassen, door te werken met de reiki symbolen. Door Reiki symbolen te gebruiken gedurende de sessie kan je Reiki ook inzetten op op het niet-lichamelijke vlak en op afstand. Je leert de symbolen gebruiken in een reiki behandeling voor jezelf of voor anderen. Verder ontvang je tips voor het gebruik van de Reiki symbolen in je dagelijkse leven.
Een Reiki behandeling kan op afstand gegeven worden. Door middel van Reiki energie kan ruimte en tijd overbrugd worden. Hierdoor is het mogelijk om reiki op afstand te sturen, om ervaringen uit het verleden te verzachten met reiki en om een heldere blik te krijgen op onze gedachten en zorgen over de toekomst. Gedurende het tweede niveau van de Reiki cursus wordt er vooral gefocust op het mentale, emotionele en gedragsleven van de beoefenaar. Regelmatig aan de slag met Reiki op het tweede niveau kan een heel nieuw levensgevoel scheppen, met een frisse kijk op ons gevoelsleven en onze overtuigingen.

Inhoud van de Reiki 2 cursus

 • onbeperkt toegang tot de online lessenreiki cursus level 2
 • verschillende tweedegraads technieken
 • versterk je healingkracht
 • werken met Reiki symbolen
 • Reiki op afstand leren geven
 • duidelijke foto’s en instructies
 • praktische oefeningen
 • een certificaat & inwijding

 

Deze beide reiki cursussen zijn een prachtige stimulans voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je volgt de lessen in je eigen tempo en je hebt wanneer jij wilt contact met de docent. Je leert alles over reiki healing en werken met de universele energie. Daarnaast leer je alle technieken en ontvang je praktische tips voor reiki behandelingen en de toepassing van de energie in je dagelijkse leven. Als je de cursus voor het tweede level tezamen met het eerste level neemt ontvang je 17% korting. 

 

    meer informatie

 

Reiki is eigenlijk niet alleen een geneeswijze die werkt door middel van handoplegging. Het is tegelijkertijd een weg die leidt naar persoonlijk spirituele groei. In de Reiki cursussen leer je de traditionele Reiki technieken en krijg je de traditionele inwijdingen/afstemmingen. Maar als extra maak je kennis met de oorspronkelijke spirituele achtergronden van Reiki en krijg je de gelegenheid om een flinke sprong te maken in jouw persoonlijke groei proces.

 

 

 

Heb je nog vragen over de Reiki cursus? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.