Lenormand kaarten leren leggen

Lenormand kaarten zijn kaarten die, net zoals bij de tarot of engelenkaarten, jou inzicht kunnen geven in de toekomst. Het verschil is dat Lenormand kaarten wat beter zijn geschikt om wat sneller en gedetailleerder op een bepaalde situatie in te gaan.

lenormand kaarten voorbeeld legging

 

Het ontstaan van Leormand kaarten

Marie Anne Adelaïde Lenormand was een Francaise die onder de naam ‘Madame Lenormand’ aan het begin van de negentiende eeuw faam verwierf door via kaarten de toekomst te voorspellen. Als jong meisje verbleef zij op kostschool, waar haar helderziende gaven al tot uitdrukking kwamen door voorspellingen die zij de kloosterzusters deed.
Het gezin verhuist naar Parijs waar ze in een Salon komt, waar nog andere helderzienden zijn, die door middel van astrologie en kaartleggen de toekomst voorspellen. Mlle Lenormand wordt voorgesteld aan Joséphine de Beauharnais de vrouw van (in die tijd nog officier) Napoleon Bonaparte. Mlle Lenormand voorspelt hem dat hij eens de troon zal bestijgen. Hier wordt eerst hard om gelachen, maar haar voorspelling kwam uit. Hierdoor heeft zij haar naam gemaakt en werd haar Salon De sybille van FaubourgSaint Germain in Parijs druk bezocht. Ook Joséphine en Napoleon vragen nog dikwijls naar de toekomst en om raad bij belangrijke beslissingen.

Mlle Lenormand heeft verschillende boeken geschreven die vertellen over  haar werkmethode en over haar ervaringen met de keizerin. Madame Lenormand ontwierp 36 waarzegkaarten, die ge-ent zijn op gewone spelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten. Met haar nalatenschap van kaarten, die naar eigen inzichten zijn samengesteld, is zij in deze tijd nog steeds een bekende persoonlijkheid.

 

Leer de geheimen kennen van Lenormand kaarten

Het is mogelijk de geheimen van de toekomst te leren kennen voor belangrijke onderwerpen zoals gezondheid, liefde en financiën.

Dit kan je natuurlijk op verschillende manieren doen. Er zijn verschillende boeken over Lenormand kaarten beschikbaar die de betekenis van de karten uitleggen. Een paar boeken over Lenormand kaarten en de 36 Lenormand kaarten zelf kan je gemakkelijk bestellen bij bol.com.

 

Online video cursus Lenormand kaarten

Het is ook mogelijk om online te leren hoe je een Lenormand legging doet. Er zijn verschillende patronen die je met de Lenormand kaarten kan leggen. Je kan de volgende patronen leggen: 3 kaarten, 5 kaarten, 9 kaarten, 10 kaarten (Keltisch kruis) 13 kaarten en alle 36 kaarten. Welke legging je doet hangt af van de complexiteit van de vraag en hoeveel tijd je op dat moment hebt. Met deze online video cursus leer je alle kaarten en leggingen door middel van online  video’s.

Je Derde Oog, je Intuítie zal sterker en sterker worden en  je zult alle geheimen over werk, familie, ziekte, geluk en de liefde onthullen!

Bij deze cursus ontvang je ook een prachtige bonus. Gratis het E-Book Paranormaal Ontwaken met oefeningen om je Paranormale Vermogens een stapje verder te ontwikkelen.  Hierdoor kan je de Lenormandkaarten op een ander niveau kunt lezen!

lenormand kaarten voorbeeld legging     meer informatie

 

Bekijk onderstaande video’s als inleiding in het leggen van de Lenormand kaarten. In deze de video zie je hoe een legging over een vraag over de liefde gaat.

 

 

 

Heb je nog vragen over Lenormand kaarten? Laat dan hieronder een bericht achter.

 

 

 

 

4 gedachten over “Lenormand kaarten leren leggen

    • Net zoals met tarotkaarten kan je een Lenormand legging doen waarbij er drie kaarten staan voor het verleden, het heden en de toekomst. Tijdslijnen blijven hierbij altijd moeilijk te voorspellen.

    • Hi Suzanne,

      Het is niet heel lastig om Lenormand kaarten lezen onder de knie te krijgen. Hoe meer kaarten je per legging gebruikt, hoe complexer de uitleg kan zijn. Maar het is zeker de moeite waard om het te proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.