Engelenkaart – boodschap van de engelen

Engelenkaart trekken – Heb jij een vraag waar jij momenteel mee zit? Wil jij weten wat de engelen vandaag voor boodschap hebben?
De engelen van Doreen Virtue helpen jou door middel van hun boodschap met de dagelijkse keuzes. Ze zullen helpen met het vinden van levensvragen en jouw een opdracht geven om situaties beter te maken.

Wil je jouw engelenkaart trekken?

Neem een vraag of situatie waar je mee zit in gedachten en trek vervolgens een kaart.

 

 

engelenkaart

 

Boodschap van de engelen zijn kaarten gecreëerd door Doreen Virtue. Doreen is spritueel psycholoog en heeft vele boeken geschreven over engelen, new age kinderen, chakra’s en gezondheid. Engelentherapie is een spirituele helingmethode gebaseerd op het het werken met beschermengelen en aartsengelen. Veel van de boodschappen van Doreen Virtue zullen jou helpen jouw leven te helen en harmonie te brengen zodra je jezelf openstelt voor de boodschap van de engelen.

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens en problemen. Hieronder lees je de uitleg van alle engelkaarten die er zijn om jou te helpen. Dit zijn de engelenkaarten die je kan trekken:

 

Engelenkaart – Auroraengelenkaart

 

“Je vliegt op dit moment erg hoog, hetgeen bedreigend voor anderen kan zijn. Wees echter niet terneergeslagen want anderen zullen spoedig door jouw voorbeeld geïnspireerd worden.”

 Je vliegt momenteel erg hoog en snel. Zonder moeite lijk je anderen voorbij te gaan. Als je zo hoog boven iedereen uitzweeft kunnen velen naar je opkijken en door jou geïnspireerd raken.

Laat jouw streven niet ten koste gaan van anderen. Dit kan anders voor jaloezie oproepen bij de mensen in jouw omgeving.
Zoek daarom een mooie balans tussen prestaties vieren en nederigheid.

 

Engelenkaart – Azureengelenkaart

“Dat wat je verlangt zal gebeuren in de dichtbij zijnde toekomst. Heb geduld en vertrouwen, en probeer de situatie niet te forceren.”

Iedereen heeft zijn eigen verlangens, waarbij het ene wat groter is dan het andere. Het maakt alleen niet uit hoe groot of klein het verlangen is, soms zal deze altijd een verlangen blijven.

Het trekken van Azure is een gunstig teken. De mogelijkheid bestaat dat een van jouw verlangens in de nabije toekomst uitkomt. Het kan lijken alsof er eerst niets gebeurd, maar je moet de situatie niet gaan forceren. Hiermee kan je namelijk jouw kansen verspelen.

Wacht rustig af en Azure helpt jou bij het verkrijgen van jouw verlangen.

 

Engelenkaart – Bethanyengelenkaart

“Wanneer je extra zorg aan jezelf besteed, zal iedereen daarvan profiteren. Laat jezelf vandaag eens een ontspannende behandeling geven; zoals een massage, het nemen van eens ontspannend bad met zeezout of een pedicure behandeling.”

Zo nu en dan lopen wij ons aan onszelf voorbij. Dit kan vaak onnodige stress met zich meebrengen. Hierdoor kunnen we zaken verkeerd aanpakken waardoor ze langer duren dan nodig is. Op dit soort momenten is het van belang rust te nemen en een moment voor jezelf te creëren. Hier heb je zelf maar ook anderen in jouw direct omgeving veel baat bij.

Je zal nieuwe energie krijgen en jouw kracht hervinden om dingen op te pakken. Dus neem lekker een momentje voor jezelf met een ontspannend bad, massage of schoonheidsbehandeling. Het maakt niet uit waarvoor je kiest. Zolang jij je maar ontspant.

 

Engelenkaart – Bridgetteengelenkaart

“Oplettendheid is geboden. Bekijk de situatie nog eens heel aandachtig voordat je verder probeert gaat.”

 Het is belangrijk dat je jouw huidige situatie eens goed onder de loep neemt. Als je dit niet doet en blindelings verder gaat kunnen er problemen op jouw pad komen. Deze zullen mogelijk lastig op te lossen zijn.

Bekijk daarom de situatie eens vanuit een andere invalshoek om te zien wat er allemaal nog meer speelt. Schroom je niet om ook andere hun visie op de situatie te laten geven. Wil je wel op dezelfde manier verder gaan? Breng indien mogelijk veranderingen aan, voordat het te laat is.

 

 

Engelenkaart – Caressaengelenkaart

“Je bent aan het einde van een bepaalde cyclus in je leven. Roep de hulp in van de engelen om je te helpen en te leiden naar je volgende stap. Het geluk wacht je nu op.”

Het heeft misschien lang geduurd, maar er komt een einde aan een bepaalde cyclus in jouw leven. Om een nieuwe weg in te slaan kan je hulp krijgen van de engel Caressa. Zij zal je helpen naar de volgende stap.

Luister naar jouw intuïtie en signalen om jou heen. Zij kunnen je helpen het juiste pad te vinden. Als je goed luistert dan staat jou een groot geluk te wachten.

 

 

Engelenkaart – Celesteengelenkaart

“Een gelukkige verplaatsing naar een nieuw thuis of een nieuwe plaats op werkgebied is zich aan het aankondigen. Deze beweging zal leiden tot nieuwe positieve energie.”

Er staan veranderingen voor de boeg op het gebied van carrière of het dagelijks leven. Gelukkig zijn het positieve veranderingen.

Hoewel het in het begin even wennen zal zijn, zal de verandering uiteindelijk veel positieve energie geven. Deze energie kan je vervolgens weer gebruiken om verder te groeien en jezelf meer te ontplooien.

 

 

 

Engelenkaart – Chantallengelenkaart

“Een nieuwe romance met een onbekende of je eigen partner is op aantocht. Stel jezelf open om zowel liefde te ontvangen, als aan de ander te geven.”

Soms kan het lijken alsof de liefde ver te zoeken is. In vaste relaties kan het liefdesvuur na een tijdje op een laag pitje staan. De komst van Chantall geeft aan dat hier verandering in gaat komen. Een romantisch moment en een vurige opleving zijn in aantocht.

Mocht je op dit moment nog geen partner hebben dan zal je deze zeker snel tegen komen. Heb je al een partner, dan zal het liefdesvuur opnieuw heftig gaan branden. Er staan jou liefdevolle, mooie en hartstochtelijke periodes te wachten. Geef je er aan over en geniet ervan!

 

Engelenkaart – Crystalengelenkaart


“Blijf vertrouwen en hopen omdat er iets nieuws en positiefs aan de horizon ligt dat je momenteel nog niet kunt zien.”

Er zijn momenten waarop we allemaal wel eens de moed en onze hoop verliezen. Dat is niet altijd terecht, want soms geven we te vroeg op terwijl de haven al bijna in zicht is.

Crystal wijst jou er op dat je nu moet blijven vertrouwen en de hoop nog niet moet verliezen. Er staat iets te gebeuren want nieuw en positief is. Ondanks dat je het nu misschien nog niet kan zien, zal het niet lang meer duren voordat het zich zal tonen. Houdt dus nog even vol is het advies.

 

 

Engelenkaart – Danielengelenkaart

“Ik ben de engel van het huwelijk en ik ben nu hier om jou te assisteren.”

Ieder huwelijk en relaties hebben zijn ups en downs. Problemen, strubbelingen, onzekerheid, iedereen heeft deze momenten. Op dit soort momenten kunnen we wat extra hulp goed gebruiken.

De Engel Daniel is er om jou te helpen en om inzicht te geven in de situatie. Wat is er gebeurd of staat er op het punt van gebeuren? Is een relatie momenteel niet helemaal stabiel? De problemen die je ondervind zullen opgelost worden en jullie zullen samen zegevieren. Vertrouw op de geboden hulp zodat de relatie weer in kalmer vaarwater terecht komt.

 

 

Engelenkaart – Desireeengelenkaart

“Nee, de omstandigheden zijn momenteel niet gunstig. Wacht of bekijk andere opties en vraag de engelen om hulp, geruststelling en raad.”

 Sta je op het punt om een lastige beslissing te nemen of loop je even helemaal vast? Dit komt doordat de omstandigheden momenteel zeer ongunstig zijn. Daarom is het van belang nog eens alle opties na te lopen voordat je een beslissing neemt.

Roep de hulp in van Desiree om het juiste pad te vinden. Zij zal je zeker de juiste weg wijzen en je zult zien dat zich nieuwe mogelijkheden zullen ontstaan.  Mocht het toch niet lukken dan is het wijs om even rustig af te wachten totdat de omstandigheden gunstiger zullen zijn. Soms ik de beste keuze om even helemaal niet te handelen.

 

Engelenkaart – Fionaengelenkaart

“Nu dat je de engelen om hulp hebt gevraagd, kun je je het beste openstellen en de goddelijke hulp en leiding werkelijk aanvaarden. Jij verdient hulp vanuit de hemel!”

Je hebt je niets aangetrokken van het eerdere engelenadvies dat je hebt gekregen. Nu loop je nog steeds rond met vragen en ben je op zoek naar hulp of wijze raad. Het enige wat je nu hoeft te doen is het advies van de vorige engelenkaart te aanvaarden als het antwoord uit de hemel.

Stel jezelf open en laat je leiden door het goddelijke. Aanvaard de leiding die je ontvangt in het maken van jouw keuzes.

De engelen helpen jou, het enige wat je moet doen is jezelf open stellen.

 

Engelenkaart – Fransescaengelenkaart

“Waar verlang je momenteel naar? Visualiseer het en het zal uitkomen. Negativiteit zal jouw voortgang alleen maar belemmeren. ”

Je hebt een verlangen naar iets, maar je twijfelt of deze wens ooit zal uitkomen. Misschien dat je er in het verleden al vaak over hebt nagedacht, maar lukt het niet de wens in vervulling te laten gaan. Dit komt omdat je er in feite zelf niet helemaal in gelooft en je toch wat twijfels hebt.

Al deze negatieve gedachten zullen jouw voortgang alleen maar negatief beïnvloeden. Daarom is het belangrijk jouw wens zo helder mogelijk te visualiseren en er op te vertrouwen dat het gaat gebeuren. Alleen op deze wijze zal je het proces op een positieve manier beïnvloeden en jouw kansen vergroten.

 

Engelenkaart – Grace en Antoinetteengelenkaart

“Om je te helpen deze situatie te overkomen, dien je alles eens op barmhartige wijze uit het perspectief van de ander te bekijken.”

Vaak begrijpen we niet waarom anderen niet wat toegeeflijker zijn, ons niet vergeven, niet vertrouwen of niet begrijpen. Het probleem is dat we alles vanuit ons eigen standpunt blijven bekijken. Probeer daarom nu de situatie te bekijken vanuit het standpunt van de ander. Wees daarbij zo eerlijk en barmhartig als mogelijk.

Laat hierbij los van jouw eigen gedachten, inzichten en oordelen zodat jij je volledig in de ander kan verplaatsen. Je zult zien dat je antwoord krijgt in hoe de situatie nu verder moet. De antwoorden helpen jou de situatie waarin jullie beide verkeren weer te genezen.

 

Engelenkaart – Indrielengelenkaart

“Je bent een lichtwerker! God wil dat u je goddelijke licht en liefde laat schijnen over de aarde en al zijn bewoners, zoals een engel dat ook doet.”

Lichtwerkers staan niet in het licht, maar zijn zelf onderdeel van het licht. Soms lijkt de situatie om ons heen wat donker en somber. Of er komt een heleboel negativiteit op ons af.

Op deze momenten is het van belang dat jij jouw liefdevolle licht laat schijnen. Met warmte en een positieve instelling maak je de situatie en de omgeving om jou heen weer gezond. Laat jouw licht stralen zoals dat van een engel.

 

 

Engelenkaart – Isabellaengelenkaart

“Ja, de tijd is rijp voor een nieuw avontuur! Een gelukkige uitkomst zal volgen op je positieve verwachtingen.”

Soms twijfelen we of de tijd rijp is om bepaalde dingen te ondernemen. Er zijn situaties waarbij het wijzer is om even te wachten. Isabella geeft aan dat het nu juist de tijd is om dingen aan te grijpen. Ga ervoor!

Het moment is aangebroken om te gaan voor wat je wilde doen. Het zal allemaal goed voor jou uitpakken, zolang je maar iets positiefs wilt doen. Laat alle angst en twijfels los en ga er vol vertrouwen voor. Als je wacht is het straks misschien te laat.

 

 

Engelenkaart – Isiah engelenkaart

“Het is nu een goede tijd om nieuwe ideeën en situaties in je leven te scheppen. Ik waak over je en zal je leiden en beschermen gedurende deze veranderingen.”

Veranderingen staan voor de deur, maar je zal ze zelf binnen moeten laten. Het is tijd om het oude los te laten en nieuwe ideeën situaties in jouw leven vorm te gaan geven.

Denk goed na over wat je daadwerkelijk wilt en maak hier plannen voor. De engel Isaiah zal je erbij helpen jouw plannen te realiseren. Hij zal jou begeleiden op het nieuwe pad dat jij voor jezelf hebt gemaakt. Het is nooit te laat om aan iets nieuws te beginnen.

 

 

Engelenkaart – Leilaengelenkaart

“Breng wat tijd alleen door in de natuur, mediteer over uw verlangens en intenties. Vraag de engelen om je te helpen om een positief perspectief op zaken te krijgen.”

Er zijn momenten waarop je niet eens meer weet wat je zelf wil of hoe je je doel wilt bereiken. In deze situaties kunnen we nogal vastlopen en alles vanuit hetzelfde negatieve standpunt bekijken. Het lijkt dan alsof we al het contact met onszelf verloren hebben.

Op dit soort momenten is het wijs om jezelf even helemaal terug te trekken. Ga de natuur in en mediteer over jouw verlangens en intenties. Met de hulp van de engelen zal het je lukken alles weer in een positief perspectief te zien. Deze inzichten zullen jou zeker ten goede komen.

 

Engelenkaart – Mayaengelenkaart

“Scholing, studie en onderwijs helpen je op dit moment om te groeien in het leven en je levensdoel te bereiken. De engelen zullen je leiden en helpen met dit proces.”

Ondanks dat we helder weten wat we willen ontbreekt het ons soms aan kennis of ervaring. Om verder te komen is het belangrijk dat we de nodige dingen gaan leren. Dit gaat niet zomaar vanzelf, je zal hier tijd en moeite in moeten steken.

Het opdoen van nieuwe kennis zal zeker haar vruchten afwerpen. Laat je leiden door de engel Maya en zij zal jou helpen in jouw leerproces.

 

 

Engelenkaart – Merlinaengelenkaart

“Je bent in verwarring en besluiteloos doordat je niet genoeg informatie hebt. Doe onderzoek of raadpleeg een expert voordat je een beslissing neemt.”

Op dit moment weet je even niet hoe je het beste verder kan gaan. Omdat je niet alle informatie hebt die je nodig hebt om een beslissing te maken kan je nog geen actie ondernemen. Helaas heb je ook nog geen goed zicht op wat je echt wilt.

Daarom is het wijs raad te vragen bij anderen zodat je een beter zicht hebt op de situatie. Of ga op onderzoek uit zodat je beter weet wat je wilt.
Praat, lees, doe een kaartlegging of maak een dromendagboek. Op deze manier maak je geen gehaaste beslissingen en voorkom je dat je wellicht verkeerde keuzes hebt gemaakt door te vroeg te handelen.

 

Engelenkaart – Mystiqueengelenkaart

“Blijf vooruit stormen en neem geen genoegen met ‘nee’ als antwoord. Verwacht dat miraculeuze oplossingen zich zullen aandienen.”

In het leven heb je vaak te maken met tegenwerking. Vaak verlopen situaties toch niet zoals we gehoopt hadden. We kunnen dan snel uit het veld geslagen worden. Op zo’n moment nemen soms we te snel genoegen met een nee als antwoord. Dat is op dit moment niet wijs.

Blijf doorgaan met plannen maken en jouw doelen nastreven. Je zult zien dat er wonderlijke wijze oplossingen zich zullen aandoen die jij niet had verwacht, maar wel op hoopte. De engelen zullen jou helpen als je door blijft gaan.

 

Engelenkaart – Oceanaengelenkaart

“Onderneem actie! Je bent in contact met je eigen waarheid in deze situatie en je dient te vertrouwen op je intuïtief en om op een liefdevolle manier voor jezelf op te komen.”

Iedereen heeft wel een te maken met stijd, gelijk krijgen of ruzie. Als de ander erg overtuigd is van zijn of haar gelijk dat kan dit ervoor zorgen dat we gaan twijfelen aan ons eigen gelijk. Dat is niet nodig. Weet dat je op dit moment gelijk hebt. Kom op een liefdevolle en respectvolle wijze voor jezelf op.

Vraag Oceana om hulp en je zult zien dat ze jouw de kracht en moed helpt te vinden om voor jezelf op te komen. De ander zal misschien in eerste instantie niet gelijk naar jou willen luisteren. Maar het is belangrijk voor jouw eigenwaarde dat je van jezelf laat horen.

 

Engelenkaart – Omegaengelenkaart

“Overwinning! Je verlangen en inzet begint haar vruchten af te werpen. Blijf doorgaan met het goede werk dat je doet.”

Het kan soms erg lang duren voordat sommige doelen behaald worden. We zetten onze tijd en energie in om iets gedaan te krijgen en het kan verspilde moeite lijken. Gelukkig is het moment van slagen nu aangebroken!

Jouw inzet en verlangen zullen nu beginnen haar vruchten af te werpen. De engel Omega zal je begeleiden op jouw pad naar de overwinning. Ga vooral op de zelfde manier verder.

 

 

Engelenkaart – Opalengelenkaart

“Jouw kinderen op aarde en in de hemel zijn gelukkig en er wordt goed voor ze gezorgd door God en de engelen.”

Kinderen zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk leven. We hechten er veel waarde aan dat alle kinderen in ons leven het goed hebben. Soms zijn er kinderen aan ons ontnomen, een andere keer zijn we bang om onze kinderen te verliezen.

Weet dan dat God en de engelen erover waken en dat ze de hoogste bescherming krijgen die mogelijk is. Jouw kinderen, levend of in de hemel. Zijn in goede handen. Ze hebben een gelukkig bestaan.

 

 

Engelenkaart – Patienceengelenkaart

“Nu is de tijd aangebroken om te leren, studeren en informatie te verzamelen. Geniet ervan om te leren, want in de toekomst zal je datgene wat je nu leert in praktijk zullen brengen.”

Het is nu de juiste tijd om nieuwe dingen te leren en informatie te verzamelen. Bij het studeren zal je geduld op moeten brengen om alle kennis tot je te nemen. Leren gaat immers niet vanzelf. Weet dat het noodzakelijk is om kennis op te doen om je in de toekomst mee te kunnen redden. Zonder deze kennis zal het een stuk moeilijker worden om te slagen.

Er is een stille troost voor al dat werk en geduld is dat zij in de toekomst hun vruchten af zullen werpen. Je zal alles wat je hebt geleerd in de praktijk kunnen toepassen. Dat is de ware beloning voor het aandachtig studeren.

 

Engelenkaart – Rayeengelenkaart

“Yoga en lichamelijke oefeningen zijn op dit moment essentieel voor je welzijn, een rustige geest en spirituele groei.”

We hebben een druk bestaan en we willen vaak alles tegelijk. Hierbij lopen we onszelf vaak voorbij en raken erg vermoeid. Ook lopen situaties volledig vast doordat we alles zo snel mogelijk willen. Weet dat het nu tijd is om gas terug te nemen en te gaan ontspannen.

Doe aan yoga of ga lekker sporten. Dit is essentieel voor jouw fysieke en mentale welzijn. Jouw geestelijk rust wordt positief beïnvloed waardoor je spiritueel kan groeien. Verder zal de geest baat hebben bij (yoga nidra) meditatie.

 

 

Engelenkaart – Rochelleengelenkaart

“Als je jouw hart eert en volgt, zal voorspoed je nu ten deel vallen.”

We hebben het allemaal, een innerlijke stem die ons aangeeft welke beslissingen we moeten nemen en welke wegen we op ons levenspad moeten inslaan. Helaas lukt het ons niet altijd om naar ons hart te luisteren. Dat is jammer, want hierdoor gooien we veel kansen weg. Ook kunnen we in vervelende situaties terecht komen terwijl je jezelf die ellende had kunnen besparen.

Je slaagt eerder wanneer je beter luistert naar jouw intuïtie en hart. Vertrouw op jouw eigen innerlijke stem en de sturing die je ontvangt. De engel Rochelle helpt je op jezelf te vertrouwen.

 

 

Engelenkaart – Rosettaengelenkaart

“Je hebt de gave om met jongere mensen te werken en om te gaan. Jouw goddelijke geschenk draait erom dat je kinderen en jongeren kunt helpen, leren en op te voeden.”

 Iedereen in deze wereld heeft de ander op een bepaald moment nodig. De gave die jij bezit is dat je heel goed met jonge mensen en kinderen om kan gaan. Het is jouw rol om ze te helpen, dingen te leren en ze sturing in het leven te geven. Deze gave heb je van hogere hand gekregen.

Je zult veel terug krijgen wanneer jij je hulp verleent aan jongeren. Geef hen jouw aandacht en hulp die zij nodig hebben.
Je zal hiervoor beloond worden en enorme vreugde en dankbaarheid voelen.

 

 

Engelenkaart – Serenaengelenkaart

Ik ben de engel van overvloed. Je zult de rijkdom die jij nodig hebt ontvangen  en God bepaald hoe dit moet gaan gebeuren. Heb vertrouwen.

We wensen allemaal voor meer geld, al komen we er niet allemaal open voor uit. En hoewel geld natuurlijk niet gelukkig maakt, is er altijd een bepaalde minimum hoeveelheid nodig om prettig te kunnen leven.

Ware rijkdom is feitelijk niet in geld uit te drukken.Het kan gevonden worden in liefde, kennis, geluk en gezondheid. Vertrouw er op dat God voor je zorgt en de rijkdom zal geven die je op dit moment nodig hebt. Alles komt goed zolang je vertrouwen hebt.

 

 

Engelenkaart – Serephina engelenkaart

“Ik ben de engel der families. Een gelukkige verandering of toevoeging komt naar jouw familie.” 

Er staat een positieve verandering voor de deur voor jouw familie. Dit kan van alles betekenen; een huwelijk, een baby, een nieuw huisdier, een ruzie die wordt uitgepraat…

Een positieve verandering, werkelijk alles dat een toevoeging of een gelukkige verandering inhoudt voor jouw familiesituatie. Iedereen uit jouw familie zal de vruchten van dit geluk kunnen plukken. Jullie ontvangen de zegeningen van de engelen.

 

Engelenkaart – Shantiengelenkaart

“Ik ben de engel van de vrede. Ik breng je kalmte en een makkelijkere begaanbare levenspad.”

Zo nu en dan hebben we allemaal met ruzie, gekibbel en onvrede te maken. Dit kan op een afstand zijn of in jouw eigen kringen. Ons pad lijkt soms erg lastig en moeilijk begaanbaar te zijn. De Engel Shanti is gekomen om jouw pad weer beter begaanbaar te maken.

De situatie wordt voor jou overzichtelijk en je vind jouw kalmte weer terug. Je kunt op deze manier jouw weg weer vervolgen zonder al te veel problemen en hobbels op de weg.

 

 

Engelenkaart – Sonyaengelenkaart

“Ik breng je een boodschap van een dierbare die overleden is: Ik ben blij, besta in vrede en ik houdt erg veel van je. Maak je alsjeblieft geen zorgen over me.”

Iedereen denkt van tijd tot tijd aan de dierbaren die zij hebben verloren. Vaak hadden we nog veel met ze willen bespreken en dingen aan ze willen vragen. Helaas lijkt daar nooit meer een antwoord op te komen. Ook in situaties waarin we de ander goed hadden kunnen gebruiken denken we veel aan de ander terug. Weet dan dat je op dat moment gehoord wordt.

Jouw dierbare is nog steeds bij jou aanwezig, in jouw hart maar ook in de kleine dingen om je heen. Hun boodschap is heel helder: “Het gaat goed met mij, ik ben gelukkig, vredig en hou heel veel van jou. Ik steun je bij jouw problemen, ook als je mij momenteel niet kan zien.” Zie dit als een teken waarnaar je op zoek was.
De ander is jou zeker niet vergeten en waakt over jou.

Engelenkaart – Teresaengelenkaart

“Time out. Je bent zo druk bezig geweest te voorzien in de behoeften van anderen dat je jezelf vergeet. Nu is het tijd om voor jezelf te zorgen.”

Iedereen om jou heen lijkt hulp nodig te hebben en jij schiet ze tot hulp. Het is bewonderenswaardig als je steeds voor andere klaar staat met raad en daad. Maar hierbij moet je niet jezelf uit het oog verliezen!

Het is nu tijd om wat meer voor jezelf te gaan zorgen. Want wie kan je straks nog helpen als jij bent opgebrand? Je moet even gas terug nemen en meer aandacht aan jezelf besteden. Kom voor jouw eigen behoeftes op en cijfer jezelf niet constant op voor anderen. Neem even de tijd om jezelf weer op te laden.

 

 

Engelenkaart – Vanessaengelenkaart

“Om een jouw beslissing te nemen, stel jezelf deze vraag: Welke weg brengt mij dichter bij mijn goddelijke doel en welke weg neemt mij er juist bij vandaan?”

Soms twijfelen we over de beslissing die we moeten maken en is het niet helder welke weg we het beste in kunnen slaan. Hierdoor kunnen we de antwoorden die op onze paden liggen over het hoofd zien. In zo’n situatie is het het beste om te kijken welke opties jouw dichter bij jouw persoonlijke doelen zullen brengen. Welke keuzes voeren jou weg van jouw doel?

Zodra je dit helder hebt hoed je alleen nog maar te kiezen voor het pad dat jou dichter bij jouw doelen brengt. Vanessa zal je helpen inzicht te krijgen in hoe jij jouw doel het beste kan bereiken. Zo kan jij jouw juiste pad vinden en bewandelen.

 

Engelenkaart – Yvonne engelenkaart

“Je hebt een speciale band met dieren. De engelen waken over jouw huisdieren op aarde en in de hemel.”

Jouw liefde voor dieren is groot. Hierdoor kan jij je soms onnodige zorgen maken over hun welzijn. Deze zorgen zijn niet altijd terecht, maar het is belangrijk dat jij je intuïtie volgt als het komt op hun welzijn. Juist omdat zij onze taal niet spreken is het belangrijk dat iemand hun behoeftes aanvoelt.

Weet dat al jouw dieren jouw liefde voelen. Ook jouw huisdieren die over zijn gegaan naar de hemel.  De engelen waken over hun allen en zij genieten de grootste bescherming van boven.

 

 

Engelenkaart – Zanna engelenkaart

“Je bent beschermd tegen allerlei soorten van schade. Het ergste is momenteel achter de rug. Ik vraag je om jezelf veilig te voelen en te ontspannen.”

Het was een roerige tijd waarbij je veel hebt meegemaakt. Mogelijk heb je ook wat schade opgelopen. De komst van Zanna geeft aan dat deze tijden voorbij zijn en je voorlopig weer beschermd bent tegen negativiteit.

Nu het ergste achter de rug is, is het tijd om wat meer te ontspannen. Je kan je eindelijk weer veilig voelen want er wordt goed over jouw gewaakt.

 

Dit zijn alle engelenkaarten van Doreen Virtue die je kan trekken.

 

Tijd om een engelenkaartje trekken?

Neem een vraag of situatie waar je mee zit in gedachten en trek vervolgens een kaart.